Telemast på Strandsberget

 

TSM har accepterat att Telia får sätta upp en 4G-mast på Strandsberget. Placeringen är vid Backsippevägens förlängning, cirka 100 m in i skogen.

3 svar på ”Telemast på Strandsberget

  1. En liten fråga: VILKA ÄR MEDLEMMAR I TSM? Det kan omöjligt vara några som bor i närheten av berget!!!! Vi bor ca 100-200 från platsen där masten skall placeras och har INTE hört ett ljud om någon mast eller fått någon information… Känns väldigt otrevligt med en ”strålande” telemast så nära våra bostäder!

  2. …jag vill gärna bli medlem snarast, styrelsen jobbar enl. TSM för medlemmarnas bästa OCH en telemast ovanför min familjs huvud ligger INTE i mitt intresse!! Tommy Blidborg, Tjärnstigen 44.

  3. TSM består idag av 194 medlemmar, som alla bor i Tyresö Strand. Om fastigheten inte är medlem sedan tidigare kan man inte bli medlem. Mer information se under ”Vad är TSM?” under fliken TSM.
    Föreningen förvaltar sina markområden i enlighet med stadgar och årsmötesbeslut samt givetvis inom gällande regler och förordningar.
    Information om bygget av allmänna nyttigheter som vägar, elledningar, mobiltelefonmaster mm aviseras av normalt av kommunen i press de anser vara lämpad för ändamålet. Det är kommunen som beslutar om byggnadslov för mobilmaster.

    Den aktuella masten avser Telias 4G mast för området. Platsen är vald med omsorg till närboende och framtida utbyggnader. Andra master är även uppsatta på berget vid Vårliden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.