Årsmötesprotokoll 2016

Inloggning krävs för att läsa detta inlägg! Klicka på rubriken ovan för att logga in. Om du glömt lösenordet kan du klicka på länken ”Glömt ditt lösenord?” under inloggningsrutorna. Genom att ange din e-postadress kan du få ett nytt lösenord skickat till dig

6 svar på ”Årsmötesprotokoll 2016

 1. Hej Ali Abida!
  1.Hej jag heter Hannu Lehikoinen jag är också medlem i TSM.
  Jag undrar när utskiftning 42000kr/andel kommer att ske?
  2. ( Jag söker också nya deltagare som kan hjälpa initiativtagare HeinZ,Gisela & Madeleine och andra deltagare som organaniserar för att rädda Tyresö Strand angående dåliga byggplanerna på Apelvägen. Det är flera hundratals lägenheter som är på väg att byggas med bland annat 1 st. 5 vånings hus.
  Kommunen eller byggherrarna kommer försöka få igenom planen på kort varsel utan att på kringboende hinner komma på med kreativa synpunkter.)

  Mitt email är hannu.lehikoinen@tele2.se tel.0739719514
  Jag önskar svar av punkt 1 och 2.
  Med vänlig hälsning Hannu

 2. Önskar svar på föregående två frågor?
  Varför fick jag inget svar?
  Jag är också medlem.
  Med vänlig hälsning Hannu

 3. Hej!
  Jag önskar svar.
  Har jag gjort något fel efter som jag inte får svar.
  Med vänlig hälsning Hannu

 4. Hej Hannu!

  1 Exakt när utdelningen genomförs är inte spikat ännu men förhoppningsvis under hösten. Utdelning innebär en hel del administrativt arbete. Mer information kommer.

  2 Jag tar med mig detta till nästa styrelsemöte som hålls på onsdag 31/8.

  /ali

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *